Omfartsvejen 1, 6330

Padborg, Danmark

v

Hovednummer

(+45) 73 47 47 47

Vi er en international transport- og logistikvirksomhed, der i 30 år har transporteret gods i hele Europa. Vores mantra er miles ahead, som hver dag styrer vores forretning imod vores  vision om altid at imødekomme vores kunders individuelle transportbehov.

Vi tilbyder en uddannelse i en spændende, international branche med gode uddannelsesmuligheder.

Uddannelsen varer i 2 år, hvor der undervejs er skoleophold. Vi sørger for at du lærer alt omkring transport- og speditions branchens facetter og du får hurtigt et ansvar og en stor selvstændighed i din dagligdag.

Hvilke krav stiller vi til dig?

  • Du har gennemført en EUX uddannelse med kontor som fagretning.
  • Hvis du har en studentereksamen (HF, STX, HTX), skal den være suppleret med en EUD-student med kontor som fagretning. Disse forløb kører på IBC.
  • Har du en HHX vil du kunne starte i elevpladsen omgående.

Som person er du en teamplayer, der har masser af gåpåmod og klar til at tage fat. Du trives i et miljø, hvor alle dage er forskellige, og hvor der til tider er rigtig travlt.

Vi forventer, du:

  • er struktureret, fokuseret og handlekraftig
  • har flair for IT
  • taler og skriver dansk og er god til engelsk i skrift og tale. Gerne tysk/spansk men ikke et krav.

Vi søger en voksen speditørelev til vores afdeling i Padborg i eksport Spanien, med opstart hurtigst muligt.

Send ansøgning til job-dk@thermo-transit.com, senest 30. december 2022 med emnet voksenelev. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning med det samme, så du når at komme i betragtning.

 

THERMO-TRANSIT er en international logistikvirksomhed, og siden 1987 har vi transporteret gods i hele Europa. Vi er specialister i køle – og frysetransporter og har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Polen, Tyskland og Spanien. Flere informationer kan findes på vores hjemmeside: www.thermo-transit.com