Omfartsvejen 1, 6330

Padborg, Danmark

v

Hovednummer

(+45) 73 47 47 47

Vi søger en voksen speditørelev til vores afdeling i Padborg med opstart hurtigst muligt.

Vi er en international transport- og logistikvirksomhed, der i 30 år har transporteret gods i hele Europa. Vores mantra er miles ahead, som hver dag styrer vores forretning imod vores vision om altid at imødekomme vores kunders individuelle transportbehov.

Vi tilbyder en uddannelse i en spændende, international branche med gode uddannelsesmuligheder.

Uddannelsen varer i 2 år, hvor der undervejs er skoleophold. Vi sørger for at du lærer alt omkring transport- og speditions branchens facetter og du får hurtigt et ansvar og en stor selvstændighed i din dagligdag.

Hvilke krav stiller vi til dig?

Du har gennemført en EUX uddannelse med kontor som fagretning.
Hvis du har en studentereksamen (HF, STX, HTX), skal den være suppleret med en EUD-student med kontor som fagretning. Disse forløb kører på IBC.
Har du en HHX vil du kunne starte i elevpladsen omgående.
Som person er du en teamplayer, der har masser af gåpåmod og klar til at tage fat. Du trives i et miljø, hvor alle dage er forskellige, og hvor der til tider er rigtig travlt.

Vi forventer, du:

  • er struktureret, fokuseret og handlekraftig
  • har flair for IT
  • taler og skriver flydende dansk og er god til engelsk i skrift og tale. Gerne tysk/spansk men ikke et krav.

Send ansøgning til job-dk@thermo-transit.com, senest 01. maj 2022 med emnet voksenelev. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning med det samme.

THERMO-TRANSIT er en international logistikvirksomhed, og siden 1987 har vi transporteret gods i hele Europa. Vi er specialister i køle – og frysetransporter og har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Polen, Tyskland og Spanien. Flere informationer kan findes på vores hjemmeside: www.thermo-transit.com