Omfartsvejen 1, 6330

Padborg, Danmark

v

Hovednummer

(+45) 73 47 47 47

ELEVER & PRAKTIKANTER 

VI HAR BRUG FOR DIN VIDEN

DU ER VORES FREMTID

Vi søger hele tiden nye måder og metoder at drive forretning på, og derfor er den nyeste viden fra de forskellige uddannelsesinstitutioner højt prioriteret.

Ønsker du at være elev, praktikant eller skrive projekt om os. Beder vi dig skrive en motiveret ansøgning, hvori der indgår en kort beskrivelse om dig selv, hvad du kan bidrage med samt, hvilken afdeling og land du vil tilknyttes.

Kontakt vores HR ansvarlige, Louise Miltoft Rasmussen på tlf. +45 73 47 47 77 eller mail: lr@thermo-transit.com

Natalie har været speditørelev i vores eksport fisk, som sender alt fisk til Holland, Belgien, England, Frankrig og Polen. I sommeren 2017 blev hun færdiguddannet, og er nu speditør i samme afdeling. Natalie fortæller om, hvordan det har været at være speditørelev i Thermo-Transit: ”Jeg har lært rigtig meget af at være her, og mine kollegaer er altid hjælpsomme. Jeg kunne ikke have forestillet mig at være elev et andet sted.”  Natalie studerede på IBC i Kolding, og har gennem sit netværk fundet sin elevplads.

Natalie Madsen

Speditørelev

Sebastian har været speditørelev i vores afdeling for eksport fisk. Han startede 1. september 2016, og afsluttede sin uddannelse i februar 2018. Sebastian har været tilknyttet uddannelsesinstitutionen, Innovationsfabrikken i Kolding. Sebastian fortæller: ”Min handlingsplan for min elevtid blev ændret lidt, da jeg var elev, men det gør bestemt ikke mig noget. Jeg fandt elevpladsen gennem et jobopslag på de sociale medier. I dag sidder jeg og har det som blommen i et æg. Det skal forstås på den måde, at jeg konstant bliver udfordret, og jeg er ikke bange for at lære ved at afprøve teori i praksis”. Sebastian er blevet ansat efter sin elevtid, og vil gerne videreuddanne sig i Thermo-Transit.

Sebastian Frenander

Speditørelev

Christian Petersen har været praktikant, og startede i virksomheden d. 30. januar 2017. De første tre år har Christian studeret Transport and Logistics, og nu har han afsluttet sin uddannelse, European Business Management i Tyskland. I forbindelse med studiet havde han en treugers praktikperiode. Christian blev tilknyttet Beneluxafdelingen her hos os, og hans daglige opgaver var at planlægge, fakturere og booke turer for vores chauffører. Christian fortæller: ”Jeg fandt Thermo-Transit ved at researche på internettet, og med lidt hjælp fra mit studie var jeg så heldig at få praktikpladsen her. Jeg elsker tempoet i jobbet, og at ingen dage er ens. På få uger føler jeg mig allerede knyttet til mit team. Der er et super godt arbejdsmiljø i forhold til andre virksomheder. I dag arbejder Christian på fuldtid i afdelingen.

Christian Petersen

Praktikant

© Thermo-Transit 2019

PADBORG, DANMARK

Hovedkontor

Omfartsvejen 1

6330 Padborg

Tlf: (+45) 73 47 47 47

Fax: (+45) 73 47 47 57

ttdk@thermo-transit.com

ÅLESUND, NORGE

Flatholmen 2

N-6002 Ålesund

Tlf: (+47) 70 10 26 00

Fax: (+47) 70 10 26 01

trafikk.aes@thermo-transit.no

post@thermo-transit.no