Vi gør os fortjent til vores kunders loyalitet

Vi hjælper alle med at nå deres transportmål

”Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.”
Chrisfish Danmark A/S
”Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.”
Danske Fiskeauktioner
”Det er en vigtig faktor for os at have en transportør, som vores kunder også er glade for. Flere kunder handler ved os, fordi vi har Thermo-Transit som transportør. Der er leveringssikkerhed, og stort set ingen skader. Skulle det ske, at der er varer, der er beskadiget, bliver det altid oplyst inden varerne kommer frem.”
Scanfish Danmark A/S
”Vår avtale med Thermo-Transit går i frakt av møbler og interiør fra vårt lager på Frogner til alle våre butikker i Nord-Norge fra Tynset i sør til Kirkenes i nord. Thermo-Transit har stor kapasitet, gjennomgående bra utsyr og holder seg til lastetidene.”
Bohus Logistikk AS
”Coop Norway Handel has a good and long cooperation with Thermo Transit AS. Their high competence, tight operational control and innovative attitude is crucial for us.”
Coop Norge Handel AS
”Thermo-Transit strækker sig altid langt for at finde den rigtige løsning for kunden. Der er stadig meget høj kvalitet, både før, under og efter transporten. Opstår der et problem, bliver der arbejdet hurtigere og hårdere for at finde den rigtige løsning ASAP. ”Man får altid at vide at Thermo-Transit arbejder på at finde en løsning”
Fregat Fiskeeksport A/S
Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.
Preben Thinggaard Larsen
Chrisfish Danmark A/S
Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.
Michael Lodahl
Danske Fiskeauktioner