Rejsen fortsætter med Thermo-Transit

Fra det kolde nord til det varme syd

 • Frugt & Grønt

  Hver dag leverer vi friske frugter og grøntsager for vores kunder. I vores temperaturkontrollerede trailere sikrer vi, at varerne altid har den rigtige temperatur under hele transporten.

 • Fisk

  Vores kernekompetencer er transport af fisk fra Danmark og Norge til hele Europa. Med egne terminaler i Oslo og Padborg, skaber vi rammerne for den perfekte rejse for fisken lige fra det kolde nord til varme syd. 

 • Konventionel gods

  Fleksibilitet karakteriserer os. Med vores trailerflåde tilbyder vi som en af mange muligheder, kølebiler med sideåbning. Dette gør, at vi kan imødekomme alle vores kunders individuelle behov.
  Uanset om det er kort eller langt, let eller tungt, så klarer vi opgaven.

 • Skibsproviant

  Vi sørger også for skibsproviant til krydstogtskibe, krabbebåde etc. Vi leverer alt, der skal til for at få en hverdag til at fungere ude på havet. 

 • Fra Skandinavien til hele Solkysten

  Hver uge kører vi alt lige fra motorcykler og biler til madvarer og flyttegods fra Skandinavien til hele Solkysten.

   

Jeg har arbejdet med Thermo-Transit Norge AS (Bø i Vesterålen) siden opstart, og vores venskab kan i dag beskrives som et godt ægteskab, der varer ved. Thermo-Transit finder altid løsningen på transporten. Vores relationer og venskab betyder alt for os.
Preben Thinggaard Larsen
Chrisfish Danmark A/S
Thermo-Transit er en rigtig god samarbejdspartner. De leverer altid til tiden, og det har stor betydning for os i vores forretning. De er troværdige og der er en høj leveringssikkerhed. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi meget tilfredse med.
Michael Lodahl
Danske Fiskeauktioner