30 år med stabilitet og holdbarhed

1. maj 2017

30 års jubilæum

Siden maj 1987 har vi været en del af det globale værdikredsløb, hvor varer transporteres over mange grænser for at nå sin destination. Fra 1 medarbejder i 1987 til 560 medarbejdere i 2017, og en virksomhed, der fortsat er i vækst, fejrer vi med stolthed vores 30 års jubilæum.

En forårsdag i maj blev Thermo-Transit Danmark A/S stiftet. Dengang havde vi vores hovedsæde i Middelfart. Fra et lille lokale på Fyn blev der lagt mange planer for fremtiden, og som tiden gik, voksede virksomheden. I dag er vi 560 ansatte, har 350 egne trækkere og trailere, og datterselskaber i fem forskellige lande, og succesen fortsætter.

Vi skaber fortsat løsninger for vores kunder

I 30 år har vores speditører og disponenter sørget for, at godset distribueres på den mest omkostningseffektive metode gennem hele Europa. Vi har altid kunnet imødekomme vores kunders individuelle transportbehov, og derfor har vi gennem 30 år gjort os fortjent til vores kunders loyalitet.

Fra 2017….

Selvom der er gået 30 år, så stopper vi ikke her. Udviklingen fortsætter, og vi er stadig miles ahead. Vores fornemmeste opgave er stadig at sikre vores kunders logistikflow, og skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

For yderligere information, kontakt venligst

Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, Kia Preethi Skov-Sørensen på tlf.: (+45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

Del dette