Teambuilding

3. juni 2017

Lørdag d. 3. juni indtog vi Kelstrup Plantage, hvor vi fik styrket sammenholdet i grupper. Vi blev inddelt i hold, og skulle dyste imod hinanden. Selvom vejrguderne havde spået om regn, skinnede solen på alle Thermo-Transitter.

Samarbejde
”After Work Management” kan man også kalde teambuilding, men uanset, hvad navnet er, så handler det om samarbejde og fælleskab. Kl. 9 lørdag morgen mødtes vi alle i Kelstrup Plantage, og fik kickstartet dagens program med morgengymnastik. Vi blev derefter opdelt i hold, og så startede dagens program. De forskellige opgaver blev løst kollektivt, hvor nogle blev udfordret på logik, mens andre blev udfordret i naturkøkkenet.  

Ude i det grønne
Efter dagens program, spiste vi den hjemmelavede mad i de grønne omgivelser, og fik snakket om dagens mest udfordrende opgaver. Dagens resultater blev fremlagt, og vinderholdet fundet. En af deltagerne udtaler ”Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi alle arbejdede sammen, og fik styrket evnen til at kommunikere med hinanden”.

Vi er Thermo-Transit!
I hverdagen arbejder vi i forskellige afdelinger, der til sammen udgør vores vigtigste opgave i transportbranchen – nemlig at sikre de bedste transportløsninger for vores kunder. I lørdags var opgaverne ens uanset, hvilken afdeling vi til hverdag arbejder i. Formålet var at fokusere på teamets samlede styrke, og det formåede alle de deltagende til arrangementet. 

For yderligere information, kontakt venligst

Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, Kia Preethi Skov-Sørensen
på tlf.: (+45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

Del dette