Ny hjemmeside holder hjulene i gang

1. april 2017

Vi går i luften med en ny hjemmeside, der er med til at styrke vores position i markedet. Den nye hjemmeside har fået et nyere og mere opdateret udseende, som understreger, at vi hele tiden holder hjulene i gang.

Vores hjemmesideadresse og genkendelige logo forbliver den samme, men vores design har ændret sig. Vi fremstår nu mere tydelig og brugervenligheden giver mulighed for at navigere mere præcist på hjemmesiden.

Hvad skal vi transportere for jer?
Vi har gjort det muligt at læse om de forskellige transportløsninger, vi tilbyder for at imødekomme alle vores kunders individuelle behov. Læs om vores segmenter: Fisk, Konventionelt gods, Skibsproviant, Fra Skandinavien til Solkysten hver uge samt Frugt & Grønt, der tilsammen udgør kernen i vores forretning.

Søg og du skal finde
Vi har i høj grad sat fokus på, at informationssøgningen på hjemmesiden er i top, og dette skulle gerne medføre, at hele oplevelsen bliver forbedret. Navigationsmuligheder, og sidelayout er gjort overskueligt, og teksten forklarer ganske kort, hvad formålet er.

Med et responsivt design skabes konsistens uanset om du bruger tablet, PC eller smartphone. Du kan altid tilgå vores hjemmeside i et tilpasset design.

For yderligere information, kontakt venligst

Thermo-Transit Danmark A/S, Salg & Marketing, Kia Preethi Skov-Sørensen
på tlf.: (+45) 21 59 86 73 eller mail: kpss@thermo-transit.com

 

Del dette